Referenties

Veiligheid en gastvrijheid krijgen een gezicht

Trigion geeft veiligheid en gastvrijheid een gezicht bij uiteenlopende opdrachtgevers. Zo zijn wij onder andere werkzaam voor landelijke en gemeentelijke overheden, zijn we actief op luchthavens en op andere logistieke knooppunten en beveiligen we tal van bedrijven in de vitale sectoren. Ook is Trigion vaste leverancier van financiële instellingen en andere dienstverleners, grote retailketens en industriële bedrijven in bijvoorbeeld de (petro)chemie en de voedingsmiddelen-branche. Daarnaast verzorgt Trigion collectieve beveiliging op vele bedrijventerreinen, toezicht en handhaving in tal van winkelgebieden en wijken en parkeertoezicht en -controle in diverse gemeenten. Onderstaand treft u een selectie aan van onze opdrachtgevers, waar wij veiligheid en gastvrijheid een gezicht geven. 

Nederlandse Spoorwegen - Openbaar Vervoer

NS hecht sterk aan klanttevredenheid en medewerkerstevredenheid. Om daar goed in te kunnen scoren is het belangrijk dat klanten veilig kunnen reizen en medewerkers veilig kunnen werken.  Daarom  zet NS naast eigen medewerkers ook twee beveiligingsbedrijven in, waaronder Trigion. 

Lees ook het artikel 'Geen uren, maar diensten'.

De samenwerking brengt inzichten waar we in de toekomst nog veel plezier van gaan beleven. Dan versterk je elkaar

VU Amsterdam – Universiteit

VU Amsterdam wil een veilige en gastvrije omgeving bieden aan medewerkers, gasten en studenten. Trigion geeft veiligheid een gezicht op alle VU-gebouwen en de openbare ruimte op de VU-Campus. Daarmee bedienen medewerkers van Trigion in samenwerking met de Facilitaire Campus Organisatie van de VU ruim 25.000 studenten, ca. 4.500 medewerkers en ruim een miljoen bezoekers op en rond de VU-Campus.

Lees ook het artikel: 'Welkom bij de VU'

Hitachi Data Systems - producent en leverancier van data-opslagsystemen, software en services voor de zakelijke markt

Hitachi Data Systems opende in april 2013 de deuren van een compleet nieuw distributiecentrum in Zaltbommel. Een locatie van groot strategisch belang voor Hitachi. De beveiliging is uitbesteed aan Trigion. 

Lees ook het artikel 'Kwaliteit als no-brainer'.

Hitachi gaat voor kwaliteit. Sterker nog; we betalen liever iets meer voor de juiste kwaliteit dan dat we minder betalen maar dan ook het prestatieniveau zien dalen. Kwaliteit is echt een no-brainer voor ons

Gemeente Amsterdam

Ook in het publieke domein geeft Trigion een gezicht aan veiligheid. Zo leveren wij diverse vormen van dienstverlening voor Gemeente Amsterdam op circa 30 locaties. Vanuit dit partnership is Trigion betrokken bij een bijzonder social return-project.

Lees ook het artikel 'Social Return in Amsterdam'