Missie, visie en bedrijfscultuur

Trigion. Dé toonaangevende partner die veiligheid creëert.

Trigion is het meest toonaangevende en meest complete beveiligingsbedrijf van Nederland. De organisatie staat voor decennia aan ervaring, opgedaan bij gerenommeerde en veeleisende opdrachtgevers. Het maakt Trigion tot dé toonaangevende partner die veiligheid creëert. Door altijd de juiste middelen aan te wenden en steeds de juiste mensen op de juiste plek in te zetten.

Trigion wil Nederland veiliger maken. Dat is al meer dan 100 jaar onze missie en ons vak - Ellen Groenewoudt (algemeen directeur)

Bedrijfscultuur en kernwaarden

De bedrijfscultuur van Trigion is terug te zien binnen onze kernwaarden. Deze kernwaarden zijn duidelijk terug te zien in onze gemeenschappelijke waarden en de dagelijkse praktijk. Zij vormen de basis voor de keuzes die wij iedere dag maken. Onze kernwaarden zijn:

  • Toonaangevend
  • Samenwerken
  • Resultaatgericht
  • Betrouwbaar

Met een strategie die gebaseerd is op 'customer excellence' positioneert Trigion zich als dé toonaangevende marktleider op het gebied van beveiliging, veiligheid en gastvrijheid. De focus ligt op integrale oplossingen, kwaliteit, klantbehoud en effectiviteit. Vakmanschap en dienstbaarheid zijn belangrijke thema's.