Directieteam

Directieteam Trigion


Het directieteam van Trigion bestaat uit vijf directieleden. Hieronder stellen we ze graag aan u voor.

Algemeen directeur Ellen Groenewoudt


Ellen Groenewoudt is sinds augustus 2011 algemeen directeur bij Trigion. Hiervoor was zij jarenlang operationeel directeur van Trigion. Daarvoor beklede zij diverse leidinggevende functies voor Falck Security, het bedrijf dat Facilicom in 2005 overnam. Ellen Groenewoudt is bestuurslid van de Nederlandse Veiligheidsbranche en is namens werkgevers betrokken bij de cao onderhandelingen voor de branche.

Directeur HR Marleen Berk


Marleen Berk is directeur Personeel en Organisatie bij Trigion. Zij is werkzaam geweest in diverse HR-functies bij vaak grote Nederlandse familiebedrijven, vanaf 1997 met eindverantwoordelijkheid. Vanaf 2003 was Marleen Berk als directeur Human Resources Nederland werkzaam bij Joop van den Ende Theaterproducties/Stage Entertainment alvorens in december 2009 als directeur Personeel en Organisatie toe te treden tot het managementteam van Trigion. 

Directeur security services Zygmunt Kowalski


Zygmunt Kowalski is directeur Security Services bij Trigion. Na een aantal commerciële functies bij diverse bedrijven, waaronder die van commercieel directeur bij Ascom Nira, werd hij in 2000 aangesteld als operationeel directeur van eerst PreNed en na de fusie tussen Falck & Services en PreNed ook van Trigion. Met ingang van 1 augustus 2011 is Zygmunt Kowalski als directeur Security Services verantwoordelijk voor de beveiligingsactiviteiten van Trigion, Toezicht & Handhaving en de businessunit Aviation Security.

Directeur informatie & ICT Marcel Rotteveel


Marcel Rotteveel is directeur Informatie & ICT bij Trigion. Hij begon zijn carrière in 1999 bij Plus Retail. Hier vervulde hij diverse financiële managementfuncties, voordat hij de overstap maakte naar Skon kinderopvang. Binnen deze organisatie bekleedde hij de functie van financieel directeur, alvorens in november 2013 als directeur Informatie & ICT toe te treden tot het managementteam van Trigion. Marcel Rotteveel is bestuurslid en penningmeester van het bestuur Fonds Bevordering Arbeidsverhoudingen (FBA) Particuliere Beveiliging.

Directeur integrale veiligheid Hans Koelstra


Met ingang van 15 augustus 2016 is Hans Koelstra aangesteld als directeur Integrale Veiligheid bij Trigion. Na zijn studie Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente was hij werkzaam bij diverse aansprekende organisaties in ICT en IT Services. Voor zijn aanstelling bij Trigion was hij in diverse functies actief binnen BT Global Services, waaronder die van Business Development Director en Head of Major Deals Europe.