Directieteam

Directieteam Trigion

Het directieteam van Trigion bestaat uit vijf directieleden, waarvan de functie van directeur HR vacant is. Hieronder stellen de andere vier directieleden zich voor.

Algemeen directeur Ellen Groenewoudt


Ellen Groenewoudt is sinds augustus 2011 algemeen directeur bij Trigion. Hiervoor was zij jarenlang operationeel directeur van Trigion. Daarvoor beklede zij diverse leidinggevende functies voor Falck Security, het bedrijf dat Facilicom in 2005 overnam. Ellen Groenewoudt is bestuurslid van de Nederlandse Veiligheidsbranche en is namens werkgevers betrokken bij de cao onderhandelingen voor de branche.

Directeur security services Zygmunt Kowalski


Zygmunt Kowalski is directeur Security Services bij Trigion. Na een aantal commerciële functies bij diverse bedrijven, waaronder die van commercieel directeur bij Ascom Nira, werd hij in 2000 aangesteld als operationeel directeur van eerst PreNed en na de fusie tussen Falck & Services en PreNed ook van Trigion. Met ingang van 1 augustus 2011 is Zygmunt Kowalski als directeur Security Services verantwoordelijk voor de beveiligingsactiviteiten van Trigion, Toezicht & Handhaving en de businessunit Aviation Security.

Directeur business control Marcel Rotteveel


Marcel Rotteveel is directeur business control bij Trigion. Hij begon zijn carrière in 1999 bij Plus Retail. Hier vervulde hij diverse financiële managementfuncties, voordat hij de overstap maakte naar Skon kinderopvang. Binnen deze organisatie bekleedde hij de functie van financieel directeur, alvorens in november 2013 als directeur business control toe te treden tot het managementteam van Trigion. Marcel Rotteveel is bestuurslid en penningmeester van het bestuur Fonds Bevordering Arbeidsverhoudingen (FBA) Particuliere Beveiliging.

Directeur integrale veiligheid Hans Koelstra


Met ingang van 15 augustus 2016 is Hans Koelstra aangesteld als directeur Integrale Veiligheid bij Trigion. Na zijn studie Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente was hij werkzaam bij diverse aansprekende organisaties in ICT en IT Services. Voor zijn aanstelling bij Trigion was hij in diverse functies actief binnen BT Global Services, waaronder die van Business Development Director en Head of Major Deals Europe.