Bedrijfsprofiel

Trigion kijkt met andere ogen naar veiligheid. Dat doen we vanuit een organisatie die maximaal is uitgelijnd met de organisatie van onze klanten. Met een single point of contact (SPOC) managen en beheren we niet alleen het contract, maar ook de relatie. Binnen de gespecialiseerde bedrijven zijn creativiteit, ondernemerschap en expertise in ruimte mate beschikbaar, specialisten staan te allen tijde tot uw beschikking.

Beveiligingsbedrijf

Het beveiligingsbedrijf staat onder leiding van een compact managementteam. Net als veel van onze opdrachtgevers is Trigon landelijk actief. Waarbij operationele verantwoordelijkheid is belegd bij vijf regiodirecteuren.

Regiodirecteur Lonneke Ahlers is verantwoordelijk voor de regio noord-west Nederland en specialisatie binnen sectoren als zakelijke dienstverlening, onderwijs en gezondheidszorg.

Verantwoordelijk voor de regio zuid-west Nederland en specialisatie binnen sectoren als logistieke dienstverlening, handel en productiebedrijven wordt op dit moment waargenomen door andere regiodirecteuren.

Hans van den Brink is verantwoordelijk voor de regio noord-oost Nederland en samenwerking met intermediairs. Hij is een specialist binnen de vitale infrastructuur.

Zygmunt Kowalski is verantwoordelijk voor de regio midden Nederland en is specialist op het gebied van retail, musea en leisure.

Ron Albers is verantwoordelijk voor de regie zuid-oost Nederland en de dienstverlening bijhet Centraal Orgaan opvang Asielzoekers.

Ons klantmanagement werkt vanuit een beperkt aantal kantoren verspreid over het land en is veelal actief op locaties van onze opdrachtgevers. Zij worden centraal ondersteund door gespecialiseerde stafdiensten, zoals planning & control, financiële administratie, contractbeheer & facturatie, HR & recruitment, etc.

Gespecialiseerde bedrijfsonderdelen

Als klant heeft u er geen omkijken naar, maar in de achtergrond ondersteunen gespecialiseerde bedrijven het beveiligingsbedrijf in het creëren van veiligheid.

De AlarmServiceCentrale staat onder leiding van Ron Knaap, business unit directeur monitoring & respons. Bij Trigion zijn de AlarmServiceCentrale, gevestigd in het hoofdkantoor in Schiedam, en de afdeling mobiele surveillance samengesmeed tot één organisatie.

Business unit Brand en Beveiligingstechniek staat onder leiding van Erik Vermaas, directeur brand en beveiligingstechniek.

De activiteiten op het gebied van Airport Services staan onder leiding van Lex Visser, bedrijfsmanager airport services.

In 2011 heeft Trigion het grootste en oudste particuliere bedrijfsrecherche- en adviesbureau van Nederland, Hoffmann Bedrijfsrecherce, overgenomen. Hoffmann bestaat inmiddels uit de business units Bedrijfsrecherche, Riskmanagement en Cybersecurity en staat onder leiding van Martijn van de Beek, directeur Hoffmann.

In 2015 is de Facilicom Group 100% aandeelhouder geworden van de Safety Group, waarna het bedrijf als zelfstandig onderdeel is toegevoegd aan de activiteiten van Trigion. De Safety Group staat onder leiding van Cendy Meijerink, directeur van de Safety Group.

Facilicom Group

Trigion is een divisie binnen de Facilicom Group. Facilicom Group is een familiebedrijf, echt Nederlands van oorsprong. Met meer dan 31.000 medewerkers is een uitdaging ons niet snel te groot. In facilitaire dienstverlening en in zorg en welzijn laat Facilicom Group zien hoe je het beste in mensen naar boven haalt. Bekend zijn we van merken als Albron, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor.