201515apr

Vertegenwoordiging Trigion te gast bij openingsreceptie GCCS2015

201515apr

Op woensdag 15 april is een vertegenwoordiging van Trigion te gast bij de openingsreceptie voor de Global Conference on CyberSpace 2015 (GCCS). Deze internationale conferentie vindt plaats op 16 en 17 april en gaat over de uitdagingen en kansen die verdergaande digitalisering nu en in de toekomst biedt.

Global Conference on CyberSpace 2015
Het doel van de GCCS2015 is het verbeteren van de internationale samenwerking in cyberspace. Ook spreken de deelnemers over normen voor verantwoord gebruik van internet om daarmee de rol die het internet kan spelen bij het vergroten van welvaart en welzijn te versterken. Online veiligheid, vrijheid en privacy op internet en economische groei door informatietechnologie zijn enkele onderwerpen die aan de orde komen. Uitgebreide achtergrondinformatie en het programma van de conferentie vindt u op de website van de GCSS2015.

Cyber Security Week
In de week van de GCCS2015 organiseert the Hague Security Delta, het grootste security cluster in Europa, de Cyber Security Week. Van 13 t/m 17 april worden meer dan 30 workshops, netwerkevenementen, lezingen en demonstraties over cyber security georganiseerd op de HSD Campus. Als één van de founding partners van the Hague Security Delta is Trigion actief verbonden aan dit evenement.

Actieve rol Hoffmann bij diverse evenementen
Op donderdag 16 april presenteren HCCS en TNO bijvoorbeeld het ‘Digital Awareness 2015 report’, een breed onderzoek waar specialisten van Hoffmann bij betrokken zijn. Op donderdag 16 april staat ook een HSD Café gepland rond het thema ‘Ethical Hacking and Responsible Disclosure’. Samen met de heer Dick Schoof (NCTV), de heer Chris van ‘t Hof (TekTok) en de heer Michael Gesner van der Voort (Dionach), gaat Richard Franken (Hoffmann) met gasten in gesprek over het thema. Uitgebreide achtergrondinformatie en het programma vindt u op de website van de Cyber Security Week.