Objectbeveiliging

Een inspirerende en veilige leefomgeving vraagt om integrale oplossingen waarbij fysieke dienstverlening wordt gecombineerd met techniek en (data) intelligentie. Oplossingen die uniek zijn voor iedere situatie, met een structureel of meer flexibel en tijdelijk karakter. Oplossingen die aansluiten bij de behoeften van mensen en organisaties waarvoor we werkzaam zijn.

Oplossingen waarin bijvoorbeeld objectbeveiliging wordt geïntegreerd. Onze vakbekwame en ondernemende professionals houden persoonlijk toezicht bij diverse organisaties en rond uiteenlopende situaties. Ruim 100 jaar ervaring in Nederlandse Veiligheid en ruim 6.000 objectbeveiligers in dienst zijn een stevig fundament waarop u kunt vertrouwen. Onze geüniformeerde objectbeveiligers voldoen aan alle vereisten uit de Wet particuliere beveiligingsorganisatie (Wpbr) en Trigion beschikt over het Keurmerk Beveiliging, dat geregeld wordt getoetst door de Nederlandse Veiligheidsbranche.

In een Service Level Agreement (SLA) maken we afspraken over de realisatie van objectbeveiliging als dienst, waarover we transparant rapporteren en uw informatiepositie verstevigen. In Trigion vindt u een partner die inspireert en veiligheid creëert, met integrale oplossingen waarin objectbeveiliging als dienst wordt geïntegreerd. In een omgeving waar mensen zich veilig voelen én waarin ze veilig zijn.

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om uw organisatie op afstand te beveiligen? Kies dan voor een vrijblijvende kennismaking met Trigion. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij hierover contact met u op.

 
Ik kan mijzelf op elk moment afmelden via de link onderaan de mail.
 
Ik ga ermee akkoord dat Trigion mijn bovenstaande persoonsgegevens verwerkt om mij via verschillende marketingkanalen te informeren. Ik kan mijzelf op elk moment afmelden voor de communicatie via de link onderaan de mail. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy statement.