Trigion blijft beveiligingspartner World Port Center

Op donderdag 28 januari hebben Remco Kleijn (Accountmanager bij MVGM Kantorenmanagement) en Ellen Groenewoudt (algemeen directeur bij Trigion) hun handtekening gezet onder een nieuwe overeenkomst voor beveiliging van het World Port Center in Rotterdam. Dit is het resultaat uit een tenderprocedure waaruit Trigion, eind vorig jaar, naar voren kwam als meest geschikte partner. De bestaande samenwerking wordt daarmee voor tenminste drie jaar voortgezet.   


Remco Kleijn (rechts, Accountmanager bij MVGM Kantorenmanagement) en Ellen Groenewoudt (links, algemeen directeur van Trigion) ondertekenen de nieuwe overeenkomst voor beveiliging van het World Port Center in Rotterdam.

Het World Port Center was één van de eerste en is nog steeds één van de meest beeldbepalende gebouwen aan de Wilhelminakade in de Rotterdamse haven. Het gebouw is ontworpen door de Engelse toparchitect sir Norman Foster, die eerder betrokken was bij het masterplan voor de Wilhelminapier. Vorig jaar werd de ontvangstruimte onder handen genomen, waarmee ook de dienstverlening op het gebied van beveiliging en entreemanagement opnieuw ingericht werd. ‘Als MVGM Kantorenmanagement zijn we bijzonder trots op het gebouw en zijn nieuwe ontvangstruimte’, aldus Remco Kleijn. ‘Ook ben ik tevreden over de uitkomsten van de tenderprocedure, waarbij Trigion zich constructief opstelde in het creëren van een nieuw ontvangstconcept’. Waar de dienstverlening door beveiligers zich voorheen concentreerde rond de ontvangstbalie worden nu security hostesses en een gastvrouw ingezet die actief zijn binnen de gehele ontvangstruimte en gasten hulpvaardig tegemoet treden. 

Het 124 meter hoge hoofdkantoor van Havenbedrijf Rotterdam biedt een fraai uitzicht over de haven van Rotterdam. Niet voor niets werd de 31e etage van het gebouw gekozen voor ondertekening van de nieuwe overeenkomst, waarbij ook vertegenwoordigers van Havenbedrijf Rotterdam en de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond aanwezig waren. ‘We zijn trots dat we deze mooie opdracht behouden’, aldus Ellen Groenewoudt. ‘Het gebouw staat symbool voor de positie die we hebben opgebouwd binnen het havengebied’. Na ondertekening van de overeenkomst sloot Groenewoudt met veel belangstelling aan bij de rondleiding door het calamiteitencoördinatiecentrum dat in het gebouw gevestigd is.