Mari van Dorst nieuwe directeur Kennis & Innovatie Safety Group

Met ingang van 1 juni is Mari van Dorst benoemd tot directeur Kennis & Innovatie binnen de Safety Group, een zelfstandig opererend onderdeel van Trigion. Daarmee promoveert het bedrijf een veiligheidsspecialist die vanuit zijn expertise bijdraagt aan de ontwikkeling van projectmatige oplossingen binnen de integrale propositie van Trigion. De afgelopen jaren was Mari van Dorst actief als directeur Crowd Support, het bedrijfsonderdeel dat zich heeft gespecialiseerd in evenementenbeveiliging.

Het domein Kennis & Innovatie is nieuw binnen de directie van de Safety Group en past binnen de transitie die moederbedrijf Trigion heeft ingezet. De organisatie transformeert van een leverancier van beveiliging naar een bedrijf dat veiligheid creëert. Je veilig voelen en veilig zijn, daar gaat het om. ‘Met zijn track record heb ik veel vertrouwen in Mari en zijn nieuwe rol binnen de Safety Group’, aldus Ellen Groenewoudt, algemeen directeur van Trigion.

Mari van Dorst kijkt uit naar zijn nieuwe functie: ‘De laatste jaren zag ik mijn functie binnen de groep al veranderen. Ik ben dan ook blij dat mijn natuurlijke rol nu ook formeel bevestigd is. Daarmee verwacht ik nog beter te kunnen bouwen aan onze dienstverlening.’