201921jan

Trigion aanwezig op People‘s Business 2019

201921jan

Als partner is Trigion op woensdag 23 januari en donderdag 24 januari aanwezig met een eigen business unit op People’s Business ‘Metropool in transitie’ in het WTC Rotterdam. People’s Business is het kloppend hart van de metropool Rotterdam-Den Haag en draait om verbinden, inspireren, kennismaken en samenwerken.

Waarom is een circulaire economie belangrijk voor onze samenleving? Dit jaar staat het thema ‘Metropool in transitie’ centraal. Tijdens deze editie krijgt het transitiepad naar een circulaire economie specifiek de aandacht. Door de groei van de wereldbevolking is er steeds meer vraag naar energie. Daardoor dreigen de natuurlijke bronnen van de aarde uitgeput te raken. Door optimaal hergebruik van grondstoffen en zo weinig mogelijk schadelijke stoffen terug te brengen in het milieu kunnen we dit uitputten tegengaan: circulaire economie.

Ook veiligheid en veranderende risico’s maken deel uit van een circulaire economie. Vandaar ook dat Trigion niet op het evenement mag ontbreken. Tijdens People’s Business gaat Trigion graag met u in gesprek over het creëren van veiligheid en de toegevoegde waarde aan een onbezorgde en veilige leefomgeving.

Treffen we u tijdens de People ’s Business 2019? U kunt zich hier kosteloos aanmelden als bezoeker en ons op 23 en 24 januari vinden bij onze eigen business unit.(standnummer 25b)

Bron: WTC Rotterdam