201819dec

Traffic Support behaalt trede 3 PSO-prestatieladder

201819dec

Onlangs behaalde verkeersbegeleidingsbedrijf Traffic Support, onderdeel van de Safety Group | Trigion, trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat zij op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisatie die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert het bedrijf op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van sociaal ondernemen.

Bron: Traffic Support

Lees ook Traffic Support B.V. behaalt Trede 3 op de PSO-Prestatieladder op de website van PSO Nederland of Traffic Support behaalt trede 3 op de PSO-prestatieladder op de website van Traffic Support. 

Certificering van Traffic Support kan gezien worden als een volgende stap in de samenwerkingsovereenkomst tussen PSO Nederland en Facilicom Group, waarin is vastgesteld dat Facilicom actief een bijdrage blijft leveren aan de positionering van PSO Nederland in het facilitaire domein. Bijvoorbeeld Trigion Beveiliging en Gom Schoonhouden zijn gecertificeerd conform trede 1 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO).