201928nov

Robotisering in Hospitality

201928nov

Op woensdag 27 november 2019 organiseerde FMN , dé onafhankelijke beroepsvereniging voor iedereen die geïnteresseerd is in het facilitaire domen, FMN Connect XL met als thema ‘Bits don’t Bite’ – FM en technologie: een achtbaan-ervaring? Deelnemers werden meegenomen in een aantal van de meest relevante technologieën, belicht vanuit verschillende invalshoeken.

Tijdens een workshop door Embrace | Wouter van Diemen en DigiNova | Luuk Hazenberg, konden deelnemers kennis maken met diverse robots, waaronder ontvangstrobot Pepper. In deze sessie stond de vraag centraal wat de rol van robots in hospitality domein betekent. 

Wat vindt u van robotisering?

Heeft u de break-outsessie tijdens FMN Connect XL gemist of wisselt u graag met ons van gedachten over robotisering en de toegevoegde waarde ervan in het ontvangstconcept binnen uw organisatie? Laat u inspireren op de website van Embrace of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Laat uw gegevens achter, dan neemt een hospitality consultant contact met u op.

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om uw organisatie op afstand te beveiligen? Kies dan voor een vrijblijvende kennismaking met Trigion. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij hierover contact met u op.

 
Ik kan mijzelf op elk moment afmelden via de link onderaan de mail.
 
Ik ga ermee akkoord dat Trigion mijn bovenstaande persoonsgegevens verwerkt om mij via verschillende marketingkanalen te informeren. Ik kan mijzelf op elk moment afmelden voor de communicatie via de link onderaan de mail. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy statement.