201715mei

Presentatie Trigion tijdens Dag van de Bouw

201715mei

Op zaterdag 20 mei organiseren Bouwend Nederland, UNETO-VNI, de Aannemersfederatie, VNconstructeurs en NL Ingenieurs de twaalfde editie van de Dag van de Bouw. Vol trots presenteren leden van benoemde organisaties tot welke hoogstandjes zij in staat zijn. Dat geldt ook voor de specialisten van Trigion die met hun expertise bijdragen aan het creëren van veiligheid rond bouwprojecten én een veilig gebruik van gebouwen na ingebruikname. Meer informatie over de Dag van de Bouw, inclusief een overzicht met deelnemende projecten, vind je op Debouwmaakthet.nl/dagvandebouw.

Consortium In Balans, een samenwerkingsverband waar Facilicom/Trigion in deelneemt, stelt bijvoorbeeld het in aanbouw zijnde gerechtsgebouw Breda open voor publiek. Het wordt een aansprekend en eigentijds gebouw; gezagwekkend, maar tegelijk ook toegankelijk en gelegen in een veilige omgeving.

Na oplevering nemen de rechtbank, het Openbaar Ministerie en de Raad voor de Kinderbescherming hun intrek in het nieuwe gerechtsgebouw. Drie organisaties onder één dak, goed bereikbaar voor de burger en de medewerkers. De totale oppervlakte van het te realiseren gerechtsgebouw bedraagt circa 33.000 m2 bruto vloeroppervlakte exclusief een parkeervoorziening en terreininrichting. Nieuwsgierig geworden naar het pand? Kijk dan snel op Bredainbalans.nl

Tijdens de Dag van de Bouw tonen specialisten van Trigion graag hoe zij veiligheid creëren binnen het rechtsgebouw Breda, in een combinatie tussen fysieke dienstverlening, technologische hoogstandjes en (data) intelligentie. Nieuwsgierig geworden naar het nieuwe geluid van Trigion? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.