201618mei

Keurmerk Nederlandse Veiligheidsbranche. Wel zo veilig.

201618mei

Deze week is de campagne ‘Een keurmerk van de Nederlandse Veiligheidsbranche. Wel zo veilig’ weer van start gegaan. Het keurmerk van de Nederlandse Veiligheidsbranche staat inmiddels al tien jaar voor een professionele en betrouwbare branche. ‘Dankzij het keurmerk is het vertrouwen in onze sector sterk toegenomen’, aldus voorzitter Laetitia Griffith.

Trigion en andere beveiligingsbedrijven met het keurmerk worden jaarlijks door een onafhankelijke certificeerder gecontroleerd op keurmerkeisen als vakbekwaamheid, financiële soliditeit, integriteitsbeleid, informatiebeveiligingsbeleid en kwaliteitsbeheer. Daarnaast wordt jaarlijks getoetst of bedrijven beschikken over de juiste vergunningen en voldoen aan de overige vereisten van de Wet Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus.

Al 10 jaar lang de standaard

Tien jaar geleden riep de branchevereniging het keurmerk in het leven, zodat opdrachtgevers erop kunnen vertrouwen dat ze met een betrouwbaar beveiligingsbedrijf samenwerken. Laetitia Griffith, voorzitter van de Nederlandse Veiligheidsbranche: ‘We zien dat het vertrouwen in de branche dankzij het keurmerk sterk is toegenomen. Op onze website is eenvoudig te zien welke bedrijven voldoen aan onze kwaliteitseisen. Dat vergroot de transparantie voor opdrachtgevers en zorgt er voor dat beveiligingsbedrijven zich op kwaliteit kunnen onderscheiden. Met de campagne brengen we het keurmerk opnieuw onder de aandacht om nóg meer bedrijven en opdrachtgevers te overtuigen van het belang van de kwaliteit van dienstverlening’.

De campagne is deze week van start gegaan met spotjes op Radio 1 en BNR en met online banners op verschillende websites. In juni wordt de campagne herhaald.