201923jan

ISO 27001 certificaat informatiebeveiliging voor Hoffmann

201923jan

Onlangs ontving Hoffmann, een zelfstandig onderdeel binnen Trigion, het certificaat ISO 27001 voor informatiebeveiliging. Mede vanuit zijn oorsprong als recherchebureau heeft de organisatie te maken met strenge regels op het gebied van privacy, waardoor beveiligingsmaatregelen en de naleving daarvan op hoog niveau georganiseerd zijn.

Hoffmann werkt al jaren volgens de ISO 27001 norm en heeft eind 2018 een audit doorlopen met DEKRA, één van de grootste test- en certificatie-instelling ter wereld. De audit en certificering als resultaat heeft betrekking op de hele organisatie, die bestaat uit recherche, riskmanagement én cybersecurity.

Met het certificaat ISO 27001 bevestigen deze units het vertrouwen van hun klanten dat vertrouwelijk wordt omgegaan met informatie. Meer informatie is beschikbaar via het artikel Hoffmann ontvangt ISO/IEC 27001:2013 certificaat van DEKRA op de website van Hoffmann.

 

Vorig jaar werd de Trigion AlarmServiceCentrale al gecertificeerd conform ISO 27001 en is daarmee één van de weinige particuliere alarmcentrales (PAC’s) in Nederland die voldoen aan deze norm voor informatiebeveiliging. Ook voor de AlarmServiceCentrale was certificering geen verrassing, maar één van de aspecten waarmee de organisatie zich onderscheidt in de beveiligingssector.

Meer informatie is beschikbaar via het artikel Certificaat ISO 27001 informatiebeveiliging voor Trigion AlarmServiceCentrale op deze website van Trigion.