2017 7feb

Debat ‘Security Awareness NL’ op 16 februari

2017 7feb

Welk doel wil je bereiken met awareness-training en wat is de effectiviteit daarvan? Waar staan we als vakgebied en wat is nodig om volwassener te worden? Dit soort kwesties wordt besproken tijdens een debatavond, aangeboden door de community ‘Security Awareness NL’, het beroepsplatform voor securityawarenessprofessionals in Nederland. 

Security Awareness

Het debat staat gepland op donderdag 16 februari en vindt plaats op locatie Planmen/Landgoed Zonheuvel, aan de Amersfoortseweg 102 in Doorn. Na een inloop met broodjes vanaf 18:00 uur verzorgt Martine van de Merwe omstreeks 19:00 uur, namens Security Awareness NL, het openingswoord. Namens Security Awareness NL gaat Chris Karelse vervolgens in op de toekomst van het netwerk; van community naar beroepsplatform en volgt een debat met een panel experts. 

Onder leiding van Martine van de Merve gaan panelleden Arjen Appelman (consultant informatiebeveiliging en Security Professional van het jaar 2014), Chris Karelse (oprichter platform Security Awareness NL), Inge Wetzer (sociaal psycholoog bij Hoffmann) en Martin Goudzwaard (security-awareness-adviseur en docent/coördinator bij de Security Academy) het debat aan met elkaar en aanwezige gasten.

Het doel van de sessie is om te komen tot een gezamenlijk manifest op het gebied van security awareness. Meer informatie en contactgegevens voor aanmeldingen vindt u hier op LinkedIn SlideShare.