201311jun

Nieuwe Facilitair! komt eraan

201311jun

De nieuwe editie van Facilitair! valt over enkele dagen weer bij ruim 22.500 relaties op de mat. Een nummer dat bol staat van vernieuwende samenwerkingsvormen in de facilitaire dienstverlening. Zoals KPN, dat de aansturing en uitvoering van de soft en hard facilities van zijn 1.400 technische locaties volledig in handen legt van Facilicom.

Het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis dat de facilitaire ondersteuning en de zorgsupport efficiënter en beter weet te maken dankzij een joint venture met Facilicom en Strukton Worksphere. En de gemeente De Friese Meren die een betere brede school krijgt dankzij de DBMO-aanbesteding die door Facilicom werd gewonnen. Verder: ABN AMRO en VNG over het belang van hostmanship en gastvrijheid. En twee artikelen over de duurzame inzetbaarheid van (oudere) medewerkers. Facilitair! verschijnt twee keer per jaar en wordt verspreid onder relaties van Facilicom en zijn divisies.

Voorgaande edities van Facilitair! kunt u teruglezen op www.facilitaironline.nl. U kunt hier ook een aanvraagformulier invullen om de nieuwe editie op de mat te ontvangen.