Nieuwe directeur Business Developement Trigion

Met ingang van 2 januari is Coen van Luijken aangesteld als directeur Business Development bij beveiligingsorganisatie Trigion. Dit is een nieuwe functie binnen het sales- en marketingteam van Trigion, waarmee de organisatie duidelijk investeert in innovatie. Als directeur Business Development is Van Luijken verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe, integrale concepten op het gebied van beveiliging, veiligheid en gastvrijheid.  

Van Luijken is een bedrijfskundig opgeleide professional met ervaring in diverse branches. Een gepassioneerde 'bouwer' met bewezen kennis en resultaten in de vakgebieden projectmanagement, sales & marketing, business development en general management. Sinds februari 2005 was hij actief bij Eurofiber, een grote leverancier van telecomdiensten. Vanaf mei 2012 was hij als business unit director actief binnen het Datacenter van Eurofiber in Utrecht. 

Met de aanstelling van Coen van Luijken verwacht Trigion nog beter invulling te kunnen geven aan haar positie dé toonaangevende partner in veiligheid. Ook kiest de organisatie duidelijk voor innovatie in nieuwe diensten en markten, ook buiten de traditionele beveiligingsbranche.