Wonen in Nieuw-West en werken bij Trigion of één van de zusterbedrijven?


Ben je ouder dan 23 jaar, werkzoekend en woon je in Amsterdam Nieuw-West* dan kun je per direct meedoen aan een leerstage voor Gastheer of Gastvrouw in het stadsdeel. Je doet dan genoeg werkervaring op om kans te maken op een betaalde baan bij Trigion of één van de zusterbedrijven. 

Stage/ werkervaringsplek
Tijdens de stage zet jij je in voor het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid in jouw wijk of op andere plekken in Nieuw-West. Je helpt bezoekers, ondernemers en bewoners waar nodig. Ook leer je hoe je mensen aanspreekt op ongewenst gedrag. Verder  geef je inwoners van Nieuw-West  voorlichting  over veilig wonen en ben je de ogen en de oren van de buurt. Zo doe je de nodige werkervaring op en help je tegelijk om het stadsdeel schoon, heel en veilig te houden.  

Na de stage
Trigion heeft  een groot aanbod in verschillende soorten banen. Na de stage wordt samen met Trigion gekeken wat er het beste bij jou past en maak je grote kans op  een betaalde baan bij Trigion of één van de zusterbedrijven. 

Meld je aan voor een informatiebijeenkomst
Trigion en Werkpunt van Stadsdeel Nieuw-West organiseren bijeenkomsten waar je meer informatie kunt krijgen over hoe je mee kunt doen. Meld je vandaag nog aan dan hoor je direct wanneer de eerstvolgende bijeenkomst is. 

Aanmelden doe je via: Punt van Stadsdeel Nieuw-West via Barbara Salomons.
E-mail: b.salomons@amsterdam.nl
Telefoon: 06-10130537 of 020- 2536888
of kom naar Werkpunt aan het Osdorpplein 519

* Let op! Dit aanbod is voor werkzoekenden zonder (bijstands) uitkering. Heeft u wel een (bijstands)uitkering? Overleg dan altijd eerst met uw uitkeringsinstantie of u hieraan mag deelnemen.