MtagBOX

MtagBOX, gegarandeerde GSM/data-dekking in heel Nederland

Steeds meer (beveiligings)diensten vinden plaats op afstand, bijvoorbeeld vanuit de AlarmServiceCentrale van Trigion. Deze uiterst moderne AlarmServiceCentrale is uitgegroeid tot communicatiecentrum én lifeline voor duizenden opdrachtgevers en alle eigen medewerkers. In samenwerking met partner MobileTrack heeft Trigion een oplossing gevonden om deze lifeline 24/7 beschikbaar te houden. Ook op locaties waar normaal geen of onvoldoende GSM/data-dekking is. Beide partners introduceren met trots de MtagBOX.

In samenwerking met partner MobileTrack heeft Trigion een oplossing gevonden om deze lifeline 24/7 beschikbaar te houden

De MtagBOX Private is een plug & play, mobiel en flexibel systeem waarbij hoogwaardige GSM/data-netwerk-connectiviteit wordt geleverd. Het wordt toegepast in situaties waarbij geen GSM/data-dekking is, of als hoge eisen worden gesteld aan de beschikbaarheid van GSM/data-dekking en diensten. De MtagBOX Private is MUG-gecertificeerd, kan worden ingezet in een EX-omgeving en ondersteunt vele apparaten en diensten zoals mobiele en alarmtelefoons met locatiebepaling, brandmelders, watersensoren, gasdetectoren, track & trace apparatuur en Lone Worker Protection.  

De MtagBOX Private wordt op de klantlocatie geïnstalleerd, getest en onderhouden. De MtagBOX LEM-EX dienstverlening bestaat uit een leaseconstructie met een minimale afname van twee maanden en een pakket bestaande uit:  

  • MtagBOX Private 
  • Communicatiemiddelen als GSM alarm- en communicatietoestel, standaard GSM toestel, rookmelders en track & traceapparatuur
  • Optioneel kan de MtagBOX Private worden uitgebreid met 
    • Gasdetectie apparatuur 
    • Sensoren voor klimaatdetectie (vochtiCgheid/water, temperatuur, etc.) 
    • Satelliet voice en dataverbinding   


Met de dienstverlening van Trigion wordt de (veiligheids)keten gesloten. Met een automatische verbinding van de MtagBOX Private en de aangesloten apparaten op de AlarmServiceCentrale, bent u verzekerd van snelle en adequate respons door professionele centralisten in geval van een noodsituatie. Afhankelijk van uw abonnement kan worden opgeschaald naar de afdeling Mobiele Surveillance of het Quick Respons Team, voor fysieke opvolging.