Mobiele surveillance

U moet er niet aan denken dat onbevoegden uw pand of terrein betreden. Met de inzet van de landelijk opererende mobiele surveillance, bent u verzekerd van een razendsnelle opvolging in geval van een (alarm)melding. Met een wagenpark van ruim 150 opvallend witte auto's zijn we altijd paraat en dichtbij. Zeven dagen per week en 24 uur per dag.

Werkzaamheden Mobiele Surveillance

Onze mobiele surveillancewerkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Het openen van uw pand
    De surveillant zorgt ervoor dat uw pand op tijd wordt geopend en schakelt bijvoorbeeld alvast uw apparatuur in. 
  • Een brand-/sluitronde
    De surveillant zorgt ervoor dat het gebouw goed en veilig wordt afgesloten en dat niemand meer in het pand aanwezig is. De zonwering wordt omhoog gehaald, lamellen gesloten en er wordt toezicht gehouden op de clean desk procedures.
  • Preventief toezicht
    De herkenbare aanwezigheid van onze surveillanten heeft een duidelijke preventieve werking zodat onbevoegden aan uw pand voorbij gaan.

De Mobiele Surveillance vormt het logische verlengstuk van onze AlarmServiceCentrale. Samen bieden zij een landelijke dekking voor het opvolgen van alarmen, het uitvoeren van controlerondes, het openen en sluiten van panden en het collectief beveiligen van bedrijventerreinen. Met behulp van GPS wordt de locatie van de surveillant tot op de meter nauwkeurig bepaald om de snelste inzet mogelijk te maken. Onze mobiel surveillanten beschikken over een PDA waarop ze alarmen binnenkrijgen, realtime beelden van beveiligingscamera's kunnen ontvangen en actuele instructies kunnen raadplegen. Bij nood hoeven ze maar één knop in te drukken om alarm te slaan.

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om uw organisatie op afstand te beveiligen? Kies dan voor een vrijblijvende kennismaking met Trigion. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij hierover contact met u op.