201330mei

Mist u Trigion op SSA2013?

201330mei

Van dinsdag 4 juni t/m donderdag 6 juni organiseert Amsterdam RAI de vakbeurs Safety & Security Amsterdam 2013. Het is een tweejaarlijkse ontmoetingsplek, marktplaats en kenniscentrum op het gebied van beveiliging en (brand)veiligheid. Ook vanuit Trigion gaan we graag het gesprek met u aan over deze thema’s, maar we kiezen ervoor om dat niet in een beursstand te doen op deze vakbeurs.

Mede versterkt door de huidige economische situatie zijn we kritisch op investeringen en moeten we keuzes maken om ons marketingbudget zo effectief mogelijk in te zetten. Een vakbeurs is bij uitstek een geschikt middel om producten tentoon te stellen, noviteiten te introduceren en vraag en aanbod direct bij elkaar te brengen. Het is echter veel minder een geschikte plaats voor inhoudelijke verdieping binnen het vakgebied en om te investeren in relaties. Juist dat vinden we belangrijk en doen we in diverse netwerken, tijdens individuele contactmomenten én tijdens diverse congressen en seminars die we door het jaar heen organiseren.

Na de zomer organiseren we bijvoorbeeld weer een volgende editie van het Facilitair Kenniscentrum en daarnaast zijn de voorbereidingen gestart voor een Trigion Congres, dat we in het najaar organiseren. Als professional in de facilitaire sector of beveiligingsprofessional mag u deze evenementen absoluut niet missen, binnenkort komt meer achtergrondinformatie over deze evenementen beschikbaar.

Heeft u op dit moment vragen over onze dienstverlening of een prangende behoefte aan inhoudelijke verdieping rond een actueel thema, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij gaan graag met u in gesprek. Hiervoor kunt u ons rechtstreeks benaderen, of contact opnemen via ons hoofdkantoor in Schiedam via telefoonnummer (010) 298 11 33. Tot slot wensen wij u veel plezier en inspiratie als u SSA2013 bezoekt begin juni. Ondanks onze afwezigheid als exposant brengen diverse collega’s ook een bezoek aan de vakbeurs. Wellicht tot ziens tijdens SSA2013 of anders zeker tijdens de benoemde evenementen van Facilicom en/of Trigion!