De Mijn Trigion App

Altijd overzicht met de Mijn Trigion App!

Met de Mijn Trigion App heeft u altijd de meest actuele informatie bij de hand en wordt u via pushberichten continu op de hoogte gebracht. Zo is de status van uw alarmsysteem inzichtelijk en kunt u direct actie ondernemen bij alarm. Wanneer u overwerk wilt aanmelden kan dit eenvoudig met één druk op de knop. Vakantieplannen en daardoor de contactvolgorde wijzigen? Simpel één swipe en de volgorde is aangepast. Inzicht in wat er recent is gebeurd? Geen punt, via de logboekfunctie zijn alle meldingen en handelingen overzichtelijk weergegeven. U kunt de Mijn Trigion App gratis downloaden via Google Play of via de App Store.

Direct ondersteuning vragen

Met de nieuwe optie 'Assistentie aanvragen' bieden wij de mogelijkheid om tijdens een alarm direct ondersteuning te vragen van een surveillant. Wanneer dit onderdeel is van uw contract wordt dat direct geregeld. Heeft u nog geen contract? Geen punt! Met één klik neemt u deze dienst ad-hoc eenmalig af en sturen wij ook direct een surveillant. Wel zo makkelijk.

Naast ondersteuning bij alarm bieden we nu ook de mogelijkheid om andere soorten van ondersteuning direct aan te vragen. Als extra dienst hebben wij de belangrijkste contactpersonen van deze locatie overzichtelijk toegevoegd zodat u direct in contact bent met elkaar.

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om uw organisatie op afstand te beveiligen? Kies dan voor een vrijblijvende kennismaking met Trigion. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij hierover contact met u op.

 
Ik kan mijzelf op elk moment afmelden via de link onderaan de mail.
 
Ik ga ermee akkoord dat Trigion mijn bovenstaande persoonsgegevens verwerkt om mij via verschillende marketingkanalen te informeren. Ik kan mijzelf op elk moment afmelden voor de communicatie via de link onderaan de mail. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy statement.