Meldkamer

De AlarmServiceCentrale van Trigion is één van de grootste en betrouwbaarste meldkamers van Nederland. De meldkamer van Trigion heeft een PAC 1 vergunning en is de eerste door justitie erkende meldkamer van Nederland. Trigion heeft met deze meldkamer vele jaren ervaring in het bewaken op afstand en zet daarbij de modernste technieken in.  

Meldkamer politie

Via onze AlarmServiceCentrale zijn bijvoorbeeld ruim 3.500 camera's aangesloten op Live View. Live View maakt het mogelijk dat de meldkamer van de politie, via een particuliere alarmcentrale, rechtstreeks meekijkt met camerabeelden van bijvoorbeeld een winkelcentrum, een bedrijventerrein of individuele ondernemers. De politie heeft zo snel zicht op de situatie en kan sneller en slimmer reageren.

Meldkamer 24/7 als lifeline

Ook is het mogelijk om alarmsystemen van particulieren of bedrijven te verbinden met de meldkamer van Trigion. Onze centralisten beoordelen de binnenkomende alarmen en beelden en beslissen welke inzet noodzakelijk is. Het persoonlijke contact met de alarmcentrale is een steun in de rug voor de mobiel surveillanten en andere beveiligingsmedewerkers van Trigion. Voor hen fungeert de meldkamer 24 uur per dag als communicatiecentrum én lifeline.

Meer informatie leest u hier.