201529jun

Keurmerk van de Nederlandse Veiligheidsbranche. Wel zo veilig.

201529jun

Ook komende maand herhaalt de Nederlandse Veiligheidsbranche haar radiocampagne om de keurmerken onder de aandacht te brengen. Met deze campagne wil de branchevereniging de bekendheid van het keurmerk vergroten.

Zichtbare kwaliteit

Opdrachtgevers kunnen direct aan het keurmerk zien dat een beveiligingsbedrijf aan de kwaliteitsstandaard voldoet en zijn dienstverlening serieus invult. Laetitia Griffith, voorzitter van de Nederlandse Veiligheidsbranche: ‘Als het om inhuur van beveiliging gaat, wil je niet voor onaangename verrassingen komen te staan’.

De keurmerkcampagne ‘Een keurmerk van de Nederlandse Veiligheidsbranche, wel zo veilig’ loopt tot half juli met radiocommercials op BNR en Radio 1. Later worden ook advertenties in vakbladen, online advertenties en social media ingezet. Griffith: ‘Een keurmerk van de Veiligheidsbranche geeft invulling aan zelfregulering in de beveiligingssector’.

Duidelijkheid en vertrouwen

Met een keurmerk van de Veiligheidsbranche kan een beveiligingsbedrijf laten zien dat hij die professionele partner is die de opdrachtgevers een stap verder kan brengen bij het oplossen van zijn veiligheidsvraagstukken. Keurmerkhouders worden jaarlijks getoetst door een onafhankelijke certificatie instelling, zowel op kantoor als op de locaties waar de beveiligingswerkzaamheden worden uitgevoerd. ‘Het keurmerk is goed voor de reputatie van zowel de opdrachtgever als de beveiligingsbedrijven. Het schept duidelijkheid en vertrouwen’, aldus Griffith.

Als het om inhuur van beveiliging gaat, wil je niet voor onaangename verrassingen komen te staan

Continue professionalisering

Het keurmerk beveiliging is een initiatief van de Nederlandse Veiligheidsbranche en is een instrument om de branche continu te professionaliseren. De grotere beveiligingsorganisaties, waaronder Trigion, en vele kleinere spelers zijn actief betrokken bij de Nederlandse Veiligheidsbranche. Hier vindt u meer informatie over de campagne en de keurmerken.