201512mrt

Ketenontwikkeling centraal tijdens Havencongres Rotterdam 2015

201512mrt

In samenwerking met andere divisies binnen Facilicom is Trigion op donderdag 16 april als hoofdsponsor betrokken bij het  Havencongres Rotterdam 2015. Tijdens het evenement presenteert de organisatie zich als dé toonaangevende partner in veiligheid voor ondernemers gevestigd in Nederlandse havengebieden.

Havenondernemers in gesprek over verbeteringen in de keten

Het Havencongres Rotterdam is een jaarlijks ontmoetingsplatform voor ruim 250 havenondernemers. De allereerste editie vond in 1982 plaats en is sindsdien uitgegroeid tot hét event in de Rotterdamse haven. Dit jaar staat het havencongres in het teken van verbeteringen in de keten. Het versterken van de ketens draagt bij aan het concurrentievermogen van de haven. Op het programma staan onderwerpen als het verbeteren van de efficiency en betrouwbaarheid in de keten, innovatie in de keten, de kracht van clusters in Rotterdam, kwetsbaarheden in de keten en vernieuwing in de supply chain. Meer informatie over het Havencongres Rotterdam 2015 vindt u hier.

Constructieve samenwerking in diverse projecten

Het Havencongres Rotterdam wordt georganiseerd door Management Producties, met Deltalinqs en Havenbedrijf Rotterdam als kennispartners. Vanuit een constructieve samenwerking met deze kennispartners en andere instanties in het havengebied, is ook Trigion betrokken bij de dialoog over ketenontwikkeling. Samen met collega’s binnen Facilicom gaan de professionals van Trigion tijdens het Havencongres Rotterdam 2015 graag met u in gesprek over de diverse projecten en andere initiatieven waarmee we integraal bijdragen aan veiligheid in Nederlandse havengebieden.