Kennis van cybersecurity alléén is niet genoeg

Cyberdreigingen worden steeds geavanceerder. Dit geldt niet alleen op technisch, maar zeker ook op menselijk vlak. Social engineering-technieken worden vernuftiger en het vraagt steeds meer van de mens om daar weerbaar tegen te zijn. Het antwoord van de meeste bedrijven is een awareness-programma, maar dit werpt in de praktijk maar zeer beperkt zijn vruchten af. Wat kun je doen om de gewenste gedragsverandering wél te bewerkstelligen?

Dat was het onderwerp van een rondetafel bij Hoffmann Cybersecurity. De hoofdspreker tijdens dit evenement was Hans Schuil, CFO bij Royal Cosun, een internationaal agro-foodconcern met vierduizend medewerkers. Aan de hand van het programma dat Hoffmann daar heeft opgezet, gingen de deelnemers met elkaar in gesprek over de menselijke kant van security.

Een verslag van de rondetafel is beschikbaar via IT Executive.nl, een platform voor beslissers op C-niveau bij de grootste bedrijven en instellingen in Nederland met informatietechnologie, digitalisering, sourcing en leiderschap.

Met specialisten in gesprek over de menselijke kant van cybersecurity?

Op zoek naar handvaten om gedragsverandering te bewerkstelligen? Laat u inspireren op de website van Hoffmann of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Laat uw gegevens achter, dan neemt een consultant contact met u op.

 
Ik kan mijzelf op elk moment afmelden via de link onderaan de mail.
 
Ik ga ermee akkoord dat Trigion mijn bovenstaande persoonsgegevens verwerkt om mij via verschillende marketingkanalen te informeren. Ik kan mijzelf op elk moment afmelden voor de communicatie via de link onderaan de mail. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy statement.