201419mrt

Inzet Safetyhost Trigion Services bij Media Groep Limburg & Stamicarbon

201419mrt

Op 18 maart hebben Menno Landman, CFO van Media Groep Limburg en Irma Flore, business unit directeur hun handtekening gezet onder de overeenkomst voor de inzet van safetyhosts voor de locatie Media Groep Limburg & Stamicarbon te Sittard.  Deze organisatie heeft voor Trigion Services en de inzet van Safetyhosts gekozen om maximaal in te zetten op gastvrijheid en de beleving van bezoekers op de locatie.  De Safetyhosts van Trigion Services voorzien in deze behoefte.

De Safetyhosts die worden ingezet op de locatie combineren entreemanagement met veiligheid; het zijn gastvrouwen met een extra oog voor veiligheid. Zij hebben een breed takenpakket, van receptietaken en aandacht voor de ontvangst van gasten, tot het verzorgen van facilitaire rondes op de locatie. Vanaf het moment dat een gast voor de slagboom staat tot hij weer het parkeerterrein verlaat; hij moet zich in gastvrijheid wanen door de manier van bejegening, begeleiding en service.

Voor Trigion is Media Groep Limburg geen onbekende, de organisatie verzorgt al jaren mobiele surveillancediensten en alarmopvolging aan deze opdrachtgever. Met ingang van 17 maart 2014 wordt daar dus de dienstverlening van de Safetyhost aan toegevoegd. Daarmee geeft Trigion veiligheid én gastvrijheid een gezicht bij Media Groep Limburg & Stamicarbon.