Integrated Facility Management

Integrated Facility Management, meer dan alleen veiligheid

Als toonaangevende partner in veiligheid, beveiliging en gastvrijheid zoeken wij graag naar oplossingen die uw organisatie ontzorgen. Dat doen we als single-service-supplier of binnen integrale facilitaire oplossingen, in overleg met onze collega's van Facilicom.

Integrale facilitaire oplossingen op maat

Ons moederbedrijf Facilicom is gespecialiseerd in het volledig verzorgen van facilitaire diensten, zodat u zich als opdrachtgever kunt concentreren op uw kernactiviteiten. De facilitaire dienstverlening van Facilicom is verdeeld over een aantal gespecialiseerde divisies, die bij elkaar komen in Facilicom Solutions. In deze divisie staan integrale facilitaire oplossingen op maat centraal.

Serviceconcepten op maat

Vanuit deze divisie kunnen wij verschillende diensten voor u integreren waarbij u nog maar één contactpersoon heeft en u nog maar één verzamelfactuur ontvangt. Hierbij hanteren we verschillende serviceconcepten, toegespitst op uw specifieke behoeften. Facilitair specialisten adviseren u over het combineren van diensten in een van onze serviceconcepten. Indien u behoefte heeft aan het managen en optimaliseren van uw huidige facilitaire dienstverleners, dan kunnen wij u dat ook uit handen nemen. Maar u kunt bij Facilicom Solutions eveneens terecht voor het complete estate-management van uw panden. Desgewenst kunnen we u van dienst zijn met de inzet van onze professionele facility-, interim- en projectmanagers.