201510mrt

Integrale veiligheid bij Condor Carpets

201510mrt

Steeds meer organisaties herkennen en erkennen Trigion als dé integrale partner in veiligheid. Een positie waar de specialisten van Trigion Brand en Beveiligingstechniek in belangrijke mate aan bijdragen. Dat blijkt bijvoorbeeld uit een recente gunning van een onderhoudscontract bij Condor Carpets, een internationale fabrikant van hoofdzakelijk tapijtproducten en kunstgras voor voornamelijk groothandels, winkelketens en industriële afnemers. De fabriek in Hasselt (OV) heeft een oppervlakte van bijna 65.000 m2, met Trigion als integrale beveiligingspartner.

Het nieuwe onderhoudscontract heeft betrekking op veiligheid (safety) en beveiliging (security). De specialisten van Trigion Brand en Beveiligingstechniek verzorgen de service en het onderhoud van onder andere de totale sprinklerinstallatie, het hydrantennetwerk met zes externe brandputten, meerdere varianten blusgasinstallaties waaronder CO2 en aerosol, brandschuifdeuren en rolluiken, kleine blusmiddelen, brandmeld-, ontruimings- en inbraakinstallaties die allen zijn doorgeschakeld naar de AlarmServiceCentrale van Trigion.  Naast de locatie in Hasselt zijn recent nog twee locaties van Condor Carpets aan het onderhoudscontract toegevoegd.

Vanuit de vestiging van Trigion Brand en Beveiligingstechniek in Zwolle heeft de opdrachtgever één aanspreekpunt voor het integrale contract, die informeert en rapporteert over de totale dienstverlening binnen alle locaties.