ICT-Security

Hoffmann ICT-Security, specialisten in het bestrijden van cybercrime

Waar Trigion Recherche, Consultancy & Training al op beperkte schaal actief was op het gebied van ICT-Security, hebben we begin 2011 het grootste en oudste particuliere bedrijfsrecherche- en adviesbureau van Nederland, Hoffmann Bedrijfsrecherche, overgenomen en toegevoegd aan ons portfolio. 

Door deze overname heeft Trigion de beschikking over bijna 100 specialisten op het gebied van bedrijfsrecherche, forensisch onderzoek, ICT-security en strategisch risicomanagement. Hoffmann blijft onder eigen naam actief en zelfstandig opereren vanuit het bestaande hoofdkantoor in Almere. Diverse activiteiten van het voormalige Trigion Recherche, Consultancy & Training zijn geïntegreerd binnen Hoffmann.

Kijken naar uw ICT-infrastructuur door de bril van een hacker

Hoffmann ICT-Security: hoe goed is uw informatie beveiligd?

Veel medewerkers lopen tegenwoordig met een zakelijke mobiele telefoon. En misschien zelfs met een laptop van de zaak. Informatiebeveiliging wordt steeds belangrijker, want cybercriminaliteit neemt toe. En als uw bedrijfsinformatie op straat komt te liggen, kan dat ernstige financiële verliezen en imagoschade veroorzaken. Voorkom deze narigheid,  zorg voor goed beveiligde ICT-structuren. Daar helpen de specialisten van Hoffmann ICT-Security u graag bij.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Hoffmann. Voor een vrijblijvende kennismaking kunt u contact opnemen met Martijn van de Beek via telefoonnummer 088 - 298 66 00.