Hostmanship

Hostmanship brengt dienstverlening naar een hoger niveau

Facilicom wil uitgroeien tot de beste facilitaire werkgever van Nederland en dé meest klantgerichte organisatie in alle branches waarin we actief zijn. Hostmanship speelt een belangrijke rol in het verwezenlijken van die ambities, ook binnen Trigion. Hostmanship is eigenlijk niets anders dan gastheerschap, het is de kunst om mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn.

Operational excellence wordt customer excellence

Operational excellence is geweldig en moet vooral een basis zijn, maar opdrachtgevers verwachten meer. Ze verlangen dat medewerkers die in hun bedrijf actief zijn belevingsgericht te werk gaan en gastheerschap tonen. Vandaar dat we onze strategie in 2012 hebben genuanceerd in 'customer excellence', met vakmanschap en dienstbaarheid als belangrijkste thema's.

Hostmanship is de kunst om mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn

Aantrekkelijke werkgever, met dienstverlening op een hoger niveau

Hostmanship en dienstbaarheid brengen onze dienstverlening naar een hoger niveau én maakt ons tot een aantrekkelijke werkgever waar medewerkers dagelijks met plezier excelleren. Het concept is verankerd in onze organisatie en bedrijfsvoering. Eén van de methoden waarop wij dit borgen is de workshop die iedere medewerker binnen Trigion, van directie tot uitvoering, heeft doorlopen. In die workshops ligt het accent minder op de techniek en vaardigheden rond gastvrijheid, maar veel meer op de 'mindset'. Gastvrijheid en dienstbaar gedrag is een keuze, het gaat over een natuurlijke en voortdurende zoektocht om gasten wow-momenten te bieden. Om hen te verrassen. 

Een gastvrije organisatie bereik je samen

Het streven naar een gastvrije organisatie is een uitdaging die we graag aangaan, samen met onze medewerkers en met onze opdrachtgevers. Als partner in veiligheid, beveiliging en gastvrijheid zijn we vaak slechts een onderdeel van de organisatie van onze opdrachtgevers. Echt partnerschap betekent dat je samen optrekt om beleving en gastvrijheid naar een hoger niveau te tillen. We zijn uitstekend in staat en graag bereid om opdrachtgevers daarin te begeleiden en medewerkers van onze opdrachtgevers te betrekken in de workshops die we voortdurend verzorgen.