Hosting Services

Gastvrouwen en hostesses, voor een welkom gevoel van uw gasten

Of het nu gaat om het gastvrij onthalen van bezoekers op uw locatie, tijdens beurzen of andere evenementen, de gastvrouwen en hostesses van Trigion Services staan voor u klaar en kunt u op ieder moment inzetten. Als vaste bezetting, maar ook als (tijdelijke) aanvulling op uw eigen personeel. Onze gastvrouwen en hostesses treden uw bezoekers actief tegemoet. Ze geven hen een warm welkom en beantwoorden eventuele vragen over bijvoorbeeld de route in en rondom uw locatie. Niet alleen bij de receptie, maar ook als uw gasten reeds binnen zijn of wanneer zij vertrekken.

Hostmanship stopt niet bij een vriendelijke ontvangst. Het gaat om het totale pakket. Vanaf het eerste contact tot het moment van vertrek

Impuls op het gebied van beleving

Ook in de publieke ruimte, zoals in winkelcentra, bieden onze gastvrouwen meerwaarde op het gebied van beleving. Een mooi voorbeeld hiervan leest u in het artikel Impuls (winkel)beleving Hoog Catharijne door pilot met retail hostesses.

Daarnaast zetten we zogenaamde city host in bij diverse (middel)grote gemeenten. Zij vervullen een rol als gastvrouw van de betreffende gemeente, bijvoorbeeld voor toeristen of andere bezoekers.

Meer weten over hoe wij uw organisatie kunnen ontzorgen?

Wilt u weten hoe Trigion Services uw organisatie kan ontzorgen én efficiënte oplossingen kan bieden? Neem dan contact met ons op of download onze brochures voor meer informatie.