Hoffmann aanwezig op de dag van de fraudeonderzoeker

Op donderdag 18 april 2019 organiseert het Institute for Financial Crime (IFFC) de derde editie van de Dag van de Fraudeonderzoeker in de Fokker Terminal te Den Haag. Het thema van dit jaar luidt: Het grote frauderen; ‘Op zoek naar de waarheid!’

Voor het 2e jaar op rij is Hoffmann inhoudelijk betrokken bij deze dag en is zij mede-sponsor. Op deze dag komen fraudeonderzoekers uit allerlei organisaties bij elkaar. Het is belangrijk om kennis en ervaring te delen over fraude om ervoor te zorgen dat de aanpak van fraude en de methoden om fraude te voorkomen zich blijven ontwikkelen.

Wanneer u betrokken bent bij het opsporen of voorkomen van fraude (in de breedste zin van het woord) is het zeker de moeite waard om deel te nemen aan de dag. Uiteraard is Hoffmann ook vertegenwoordigd op de dag.

Het programma bestaat uit een presentatie over de grote, roemruchtige, fraudeaffaire van zakenman Roger Lips. Gedurende de break-out sessies komt er van alles aan de orde zoals de verschillende onderzoekstechnieken, risico’s, obstakels, valkuilen en meer.

Treffen we u op de Dag van de Fraudeonderzoeker?