Het Nieuwe Beveiligen

Het Nieuwe Beveiligen volgens Trigion

Verdergaande virtualisering van facility management en kantoorloos werken (nieuw is het inmiddels niet meer) bieden vele kansen. Deze trends hebben echter ook gevolgen voor de manier van werken binnen een organisatie, de relatie tussen werkgever en werknemer én risico's rond veiligheid en beveiliging.

Het Nieuwe Werken wordt bij steeds meer organisaties toegepast, maar in de praktijk blijkt dat risicomanagement vaak onvoldoende aandacht krijgt. Van Het Nieuwe Beveiligen is vaak nog geen sprake. Als meest diverse en meest complete beveiligingsorganisatie van Nederland hebben we ons gespecialiseerd in risicomanagement en bieden we oplossingen voor de meest uiteenlopende beveiligingsvraagstukken. In achterliggende jaren hebben we ruime kennis en ervaring opgedaan met Het Nieuwe Beveiligen. Kennis en ervaring die we graag delen om bewustwording te creëren voor nieuwe risico's en deze effectief te helpen beheersen.

Virtualisering van FM biedt niet louter kansen

Preventiewiel

Om een en ander zo integraal en volledig mogelijk aan te vliegen gebruikt Trigion het preventiewiel. 
Dit preventiewiel biedt een kapstok waarin alle elementen van risicomanagement en integrale veiligheidszorg zijn gebundeld.