Hermitage Amsterdam verlengt samenwerking met Trigion

Schiedam, 4 februari 2014

Op donderdag 30 januari hebben Cathelijne Broers (directeur van De Nieuwe Kerk en Hermitage Amsterdam) en Ellen Groenewoudt (algemeen directeur van Trigion) hun handtekening gezet onder een nieuwe overeenkomst voor beveiliging in en om de Hermitage Amsterdam. Daarmee wordt een vervolg gegeven aan het partnership dat in 2004 is opgestart en in achterliggende jaren is doorontwikkeld.

Ondanks de prettige samenwerking tussen beide partijen is de Hermitage Amsterdam medio 2013 gestart met een marktconsultatie en offerteronde voor museumbeveiliging. Als bestaande beveiligingspartner van de Hermitage Amsterdam was Trigion er veel aan gelegen deze opdracht te behouden. ‘We zijn blij dat dit gelukt is en dat we trots zijn op onze samenwerking, blijkt ook wel uit de keuze om ons Trigion congres bij de Hermitage Amsterdam te organiseren’, aldus Ellen Groenewoudt. ‘In oktober 2013 hebben we ruim 200 gasten ontvangen op een schitterende locatie, waar onze gasten tevens ervaring konden opdoen met de gastvrije uitstraling van het beveiligingsteam binnen de Hermitage Amsterdam.’

Na de positieve ervaringen uit het verleden en op basis van de nieuwe aanbieding, werd de opdracht dus opnieuw aan Trigion vergeven. De nieuwe opdracht is formeel ingegaan op 1 januari 2014. Ook in de komende jaren blijft Trigion veiligheid en gastvrijheid een gezicht geven in en om de Hermitage Amsterdam.