Gerechtsgebouw Breda

Gerechtsgebouw Breda, indrukwekkend en eigentijds pand

Aan de Stationslaan in Breda schittert het nieuwe gerechtsgebouw: een indrukwekkend, eigentijds pand waar sinds 2018 de Rechtbank, het Openbaar Ministerie en de Raad voor de Kinderbescherming gehuisvest zijn. Met de onthulling van Vrouwe Justitia, symbool voor de onafhankelijke rechtspraak, opende koning Willem-Alexander het pand op vrijdag 14 september 2018.

Het nieuwe gerechtsgebouw

PPS met Trigion Brand- en Beveiligingstechniek als partner voor beveiliging

Het gerechtsgebouw is ontworpen, gerealiseerd en in beheer genomen via een Publiek Private Samenwerking (PPS) met een DBFMO-contract. Dit betekend dat consortium InBalans, met Facilicom als aandeelhoudende partij, verantwoordelijk is voor ontwerp, bouw, financiering en onderhoud van het nieuwe gebouw, alsook de facilitaire dienstverlening. Trigion Brand- en Beveiligingstechniek is partner van het Rijksvastgoedbedrijf en InBalans voor het leveren, onderhouden en beheren van diverse beveiligings- en security management systemen.

*klik op de afbeelding als u het volledige artikel wilt lezen

Referentie Trigion Brand- en Beveiligingstechniek

Nieuwsgierig welke waarde Trigion Brand- en Beveiligingstechniek toevoegt bij Gerechtsgebouw Breda en andere PPS-projecten waarin Facilicom betrokken is? Neem contact met ons op voor een kennismaking en referentie.


 
Ik kan mijzelf op elk moment afmelden via de link onderaan de mail.
 
Ik ga ermee akkoord dat Trigion mijn bovenstaande persoonsgegevens verwerkt om mij via verschillende marketingkanalen te informeren. Ik kan mijzelf op elk moment afmelden voor de communicatie via de link onderaan de mail. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy statement.