Flexibel cameratoezicht

Flexibel cameratoezicht, pro-actieve beveiliging met realtime detectie

Door diefstal, vandalisme en gevolgschades loopt uw project onnodig vertraging op. Uit een uitgebreide risico-analyse volgen vaak complexe en kostbare maatregelen om uw project te beveiligen. Trigion biedt met de bewakingscamera één handig systeem voor de beste projectbeveiliging. De achterliggende gedachte: kostenbeheersing.

Oplossing

Met de bewakingscamera is uw project snel en efficiënt beveiligd. De bewakingscamera is direct na levering gebruiksklaar, dus uw project is direct beveiligd. Hoe eerder een poging tot inbraak wordt gedetecteerd, hoe groter de pakkans. Tijdige detectie betekent minder schade.

Proactieve beveiliging

De bewakingscamera levert beveiliging op hoog niveau door een superieure realtime detectie, met directe doorkoppeling aan lokale beveiliging, mobiele patrouilles of de meldkamer wanneer het project wordt betreden door ongewenste bezoekers.

Toepassing

De Boels bewakingscamera detecteert objecten van een bepaalde grootte - zoals mensen of voertuigen -terwijl irrelevante objecten worden genegeerd. Bij de beslissing om een alarm te negeren, kan de software rekening houden met veel factoren, zoals de grootte, snelheid, beweegrichting van het object en de afstand waarover het object is verplaatst. Invloeden zoals verlichting en veranderingen van het weer zijn nauwelijks van invloed en dit alles zorgt voor een zeer laag aantal valse alarmen. Indien er een poging wordt gedaan om te knoeien met of het uitschakelen van de camera's, zal de bewakingscamera automatisch een waarschuwing genereren.

Activeren - deactiveren

Naast de standaard tijdzones die zijn in te voeren onderscheidt de bewakingscamera zich door de mogelijkheid de unit in te schakelen middels een mobiele telefoon. De verantwoordelijke persoon kan via een speciale app de unit remote bedienen. Tevens is de status via de app af te lezen.

Externe luidspreker

De bewakingscamera is voorzien van een luidsprekeraansluiting. Hierdoor kan de indringer vanuit de meldkamer worden toegesproken.

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om uw organisatie op afstand te beveiligen? Kies dan voor een vrijblijvende kennismaking met Trigion. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij hierover contact met u op.

 
Ik kan mijzelf op elk moment afmelden via de link onderaan de mail.
 
Ik ga ermee akkoord dat Trigion mijn bovenstaande persoonsgegevens verwerkt om mij via verschillende marketingkanalen te informeren. Ik kan mijzelf op elk moment afmelden voor de communicatie via de link onderaan de mail. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy statement.