201610mrt

FIRA Goud certificaat voor Trigion

201610mrt

Op donderdag 10 maart ontving Trigion Beveiliging het FIRA Goud certificaat, van verificatiebureau FIRA. Na een uitgebreide audit behaalt de organisatie hiermee het op één na hoogste niveau in het FIRA Rating System. 

FIRA verifieert MVO-informatie van bedrijven en instellingen en maakt op deze wijze MVO bespreekbaar op basis van betrouwbare gegevens. Het FIRA Platform is een digitaal register waar bedrijven (leveranciers) hun MVO-prestaties zichtbaar maken aan klanten (inkopers). Het platform sluit nauw aan bij internationale en nationale normen op het gebied van duurzaamheid, zoals ISO 26000, AA1000 en GRI. Het platform is een getrapt systeem, bestaande uit de procesniveaus Brons, Zilver, Goud en Platina, waarmee organisaties een steeds hoger niveau van integratie en transparantie bereiken. 

‘Wij zijn trots op deze erkenning op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen’, aldus Clement Dekker die het certificaat in ontvangst nam als manager kwaliteit bij Trigion. ‘Het is opnieuw een blijk van waardering, zoals dat ook gold voor de (her)certificering conform de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) eerder deze week’. 

Zusterbedrijven Gom Schoonhouden en Prorest Catering, beiden onderdeel van de Facilicom Services Group, behaalden eerder als de Gouden status van FIRA. 

Meer informatie?

Wil u meer weten over FIRA, kijk dan op www.fira.nl. Nieuwsgierig naar andere initiatieven die Trigion  en andere bedrijven binnen de Facilicom Services Group nemen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Kijk dan op www.jaarverslag2014.facilicom.nl. Begin april verschijnt het MVO- en sociale jaarverslag 2015.