Trigion Finder-app

Ondanks dat we in een relatief veilige samenleving wonen, werken en leven, voelt vrijwel iedereen zich wel eens onveilig. Zeker buiten de directe gehoorafstand of het gezichtsveld van andere mensen, of in potentieel onveilige situaties. Vanuit een intrinsieke ambitie om Nederland veiliger te maken biedt Trigion de Finder-app, een slimme combinatie van telefonie, tracking & tracing en personenalarmering.

Met de Finder-app biedt Trigion u de garantie dat er 24/7 professionals beschikbaar zijn voor bijstand in noodsituaties. Daarvoor hebben we een applicatie ontwikkeld waarmee met één druk op de knop een alarmmelding wordt afgegeven én een spreek-luister-verbinding wordt opgebouwd. De applicatie is beschikbaar voor Android en iPhone en schakelt automatisch de GPS- en WIFI-verbinding op uw toestel in. Niet alleen in noodsituaties draagt de Finder-app bij aan het veiligheidsgevoel. Zo kan de gebruiker bijvoorbeeld een timer instellen, waarbij men zich na een vooraf ingestelde tijd weer meldt via de app. Gebeurt dit niet, dan slaat de Finder-app automatisch alarm. Via uw eigen portaal stelt u eenvoudig uw instellingen in.

De Trigion Finder-App is beschikbaar in combinatie met een abonnement op de AlarmServiceCentrale van Trigion. Deze uiterst moderne AlarmServiceCentrale is communicatiecentrum én lifeline voor duizenden opdrachtgevers en alle eigen medewerkers van Trigion. Vanuit de AlarmServiceCentrale onderneemt de centralist onmiddellijk actie in noodsituaties. Deze professional kan relaties of hulpdiensten waarschuwen. Ook kan de centralist live meeluisteren en informatie uitwisselen.

Wilt u meer informatie? Of de Trigion Finder-app direct aanvragen?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ja, neem contact met mij op voor meer informatie over de Trigion Finder-app.

Velden met een * zijn verplicht