2017 2nov

Facto Magazine Rising Star Yvette van Veen

2017 2nov

In de nieuwste editie van Facto Magazine is er een interview met onze collega Yvette van Veen. Zij is door Facto Magazine benoemd tot Rising Star.

Leeftijd:
35

Opleiding:
HR-management (MBA)

Ik ben:
klantmanager key accounts bij Trigion.

Mijn werk bestaat uit:
het creëren van veiligheidswaarde door vak- en productdeskundigheid, kennis en diverse producten/diensten te bundelen tot een integrale oplossing.

Belangrijkste FM-trend?
Er is meer aandacht voor leef- en werkomgevingen waarin mensen zich veilig voelen én waarin ze veilig zijn. Om daar te komen, zijn integrale oplossingen nodig waarbij fysieke dienstverlening wordt gecombineerd met techniek en (data) intelligentie.

Over 5 jaar:
heb ik mijn MBA-opleiding afgerond, heb ik samen met mijn collega’s veiligheidswaarde gecreëerd bij ‘mijn’ klanten en heb ik de volgende stap in mijn carrière gezet.

Een succesgevoel heb ik als ik mensen om mij heen in het zadel kan helpen.

Grootste verbazing tot nu toe?
Dat er zoveel grote organisaties zijn, met veel medewerkers en gasten over de vloer, die in staat zijn om een inspirerende omgeving te creëren waarin je je graag begeeft.

Een succesgevoel heb ik als:
ik mensen om mij heen in het zadel kan helpen en hen als leidinggevende kan inspireren en faciliteren.

Social media
Met name LinkedIn gebruik ik als bron voor informatie en inspiratie. Goed om te zien hoe het mensen in het facilitaire domein verbindt.

Wat zou je graag beter kunnen?
Nee- zeggen tegen dingen die mij energie kosten. Als je ‘ja’ zegt tegen iets wat je niet leuk vindt, zeg je ‘nee’ tegen dingen die je graag doet.

Laatst gelezen managementboek?
‘Gung Ho! Een overtuigende methode om uw medewerkers te inspireren’, van Kenneth Blanchard. Een inspirerend boek, om met je team mee aan de slag te gaan.

Zoals reeds verschenen in de nieuwe 11e editie van Facto Magazine.