Facilitair management

Samen met Facilicom werken we aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. We hebben onze eigen visie op veiligheid en leveren oplossingen verspreid over een aantal domeinen, waaronder facilitaire dienstverlening via zusterbedrijven binnen de Facilicom Group.

We werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen

We gaan verder dan het leveren van standaard facilitaire diensten. Een wereld waarin we ‘verder kunnen’ vraagt om oplossingen die uniek zijn voor iedere situatie, met een structureel of juist meer flexibel karakter. Oplossingen die bestaan uit één of meerdere van onze single services, een combinatie die altijd is afgestemd op uw unieke behoefte.

Toegevoegde waarde

  • Omvang en schaalvoordelen; onderdeel van een top-50 werkgever
  • Ondernemerschap; drijfveren van een familiebedrijf overstijgen rendement

Onze specialisten

Behalve met Facilicom werken we samen met diverse specialisten, zoals bijvoorbeeld Gom Schoonhouden en Albron catering, verspreid over Nederland, België en Engeland.

Publiek-Private-Samenwerking (PPS) en DBFMO trajecten

Facilicom is gespecialiseerd in het integreren van Build, Maintain en Operate in DBFMO-opgaven. Zowel vanuit een adviesrol om het ontwerp te optimaliseren, als vanuit een integrale realisatie- en exploitatierol neemt Facilicom deel in Publiek-Private-Samenwerkingen (PPS). Facilicom heeft alle disciplines in huis om ook als single party deel te kunnen nemen aan PPS/DBFMO-trajecten.