Facilicom Mainport Facilities

Het voortdurend verbeteren en versterken van de keten is dé topprioriteit voor de Rotterdamse haven en hét thema van het Havencongres Rotterdam 2015. Als ondernemer in de Mainport Rotterdam zoekt u voortdurend naar verbeteringen in efficiency en betrouwbaarheid in de keten en naar vernieuwing en innovatie om uw concurrentiekracht te vergroten.

Werkelijk alle facilities waar een mainport behoefte aan heeft

Deze dynamiek vraagt om een creatieve facilitaire partner die 24/7 meebeweegt met uw organisatie, veiligheid waarborgt en als smeerolie  fungeert voor uw logistieke keten. Een partner zoals Facilicom Mainport Facilities, onderdeel binnen één van ’s lands meest toonaangevende familiebedrijven met haar roots stevig verankerd in de Mainport Rotterdam. In de afgelopen halve eeuw zijn we uitgegroeid tot een integrale partner op het gebied van facility management en alle diverse specialismen.

Facilicom Mainport Facilities

Toegevoegde waarde aan het primaire proces

Beveiligingsbedrijf Trigion geeft veiligheid en gastvrijheid een gezicht, vanuit een ambitie om Nederland samen veiliger te maken. Schoonmaakbedrijf Gom laat uw organisatie stralen, terwijl Prorest Catering uw medewerkers en gasten voorziet van een smakelijke en voedzame maaltijd. Voor onderhoud, bouw en installatieprojecten kunt u rekenen op Breijer. Zowel individueel als integraal, als één sterke schakel vanuit Facilicom, is het ons voortdurende streven om te ontzorgen en waarde toe te voegen aan uw keten. Zoals we dat doen voor diverse toonaangevende partners in de Mainport Rotterdam en de rest van Nederland. In Facilicom Mainport Facilities vindt u dé partner als het gaat om facilitaire dienstverlening.

Meer informatie

Meer informatie over een van onze divisies? Bezoek dan de onderstaande websites of neem contact op met een contactpersoon.

Gom Schoonmaak
www.gom.nl

Albron Catering
www.albron.nl

Breijer Bouw en Installatie
www.breijer.nl

Facilicom Facility Solutions
www.facilicomfs.nl