201924sep

Facilicom Group gouden partner Week van het Werkgeluk 2019

201924sep

In de week van 23 t/m 27 september 2019 vindt de tweede editie plaats van de Week van het Werkgeluk. Een initiatief dat uiteraard kan rekenen op de steun van Facilicom Group, moederbedrijf van Trigion en een mensenbedrijf dat vol inzet op werkgeluk. Als gouden partner van de Week van het Werkgeluk, besteedt Facilicom in deze week veel aandacht aan werkgeluk. >> Lees meer

Werkgeluk is voor iedereen anders

Met de groeiende aandacht voor werkgeluk is het belangrijk om kennis zoveel mogelijk te delen. Facilicom Group heeft op zijn website een complete kennisbank ingericht. ‘Werkgeluk is voor iedereen anders’, zegt Geert van de Laar, CEO van Facilicom Group. ‘Daarom zijn persoonlijke verhalen en ervaringen belangrijk om te delen. Dan gaat het onderwerp leven en kunnen we er gezamenlijk betekenis aan geven’.

Neem bijvoorbeeld het werkgeluk van Harrie Dabrowski, beveiliger bij Trigion. Lees hier zijn hele verhaal. Of Lale Mageramova, ook beveiliger bij Trigion en deelt graag haar persoonlijk verhaal. Lees hier het hele verhaal van Lale.