201312nov

Facilicom eert ruim 600 jubilarissen

201312nov

Facilicom uit Schiedam organiseerde op 7 november in de Broodfabriek in Rijswijk zijn jaarlijkse jubilarissenavond. Tijdens deze avond - die als thema 'U bent een ster bij Facilicom' droeg - werden ruim 600 jubilarissen in het zonnetje gezet. Dit jaar zijn 513 medewerkers 12,5 jaar in dienst, 108 25 jaar in dienst en zijn er zes die een 40-jarig jubileum vieren. Facilicom toont hiermee aan dat het aantal medewerkers met een lang dienstverband binnen Facilicom en zijn divisies groot is. Facilicom en zijn divisies streven naar long-time employment. Het is namelijk dé manier om waardevolle kennis en ervaring vast te houden en de continuïteit bij de opdrachtgevers te garanderen.

'De medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal binnen onze organisatie’, vertelt Martine Geurts, vice-president directeur van Facilicom. 'Wij organiseren een keer per jaar een speciale avond waarbij onze jubilarissen samen met hun partner in het zonnetje worden gezet. De hoge opkomst van deze avonden toont aan dat dat bijzonder gewaardeerd wordt' vervolgt Martine Geurts.

De oprichter van Facilicom, de heer Geurts (84) fungeert als gastheer tijdens deze feestelijke avond. Hij speecht, feliciteert alle jubilarissen persoonlijk en gaat met ze op de foto. De heer Geurts blijft dat doen zolang zijn gezondheid dat toelaat. De heer Geurts is ervan overtuigd dat de medewerkers ‘de sterren zijn die Facilicom doen stralen’. En daar wil hij ze graag persoonlijk voor bedanken.