Event Services

Safety Group

Met ingang van 1 januari 2015 is Facilicom 100% aandeelhouder geworden van de Safety Group, voorheen Traffic & Travel Group. Het bedrijf is als zelfstandig onderdeel toegevoegd aan Trigion en behoudt zijn eigen identiteit. Onder de handelsnamen Traffic Support, Crowd Support, OnlineTicket en Event Travel is de Safety Group uitgegroeid tot toonaangevend marktleider in de verkeersregelaarsbranche, de sector toezicht en handhaving en binnen de vakgebieden evenementenlogistiek en –beveiliging.  Met de toevoeging van de Safety Group is de diversiteit van het portfolio richting klanten van Trigion verder verbreed en investeerden we opnieuw in integraal maatwerk op veiligheidsgebied.

Advies

Het organiseren van een evenement is een complexe materie waarvoor specialistische kennis cruciaal is. De Safety Group voorziet daarin. Traffic Support Events is, naast een uitzonderlijke uitvoeringsorganisatie ook een organisatie die u al bij het starten van een evenement van belangrijk advies kan dienen. Door zijn jarenlange praktijkervaring is de organisatie in staat om knelpunten rond evenementen te doorzien. Dat kan veel tijd en onnodige kosten besparen. De projectmanagers spreken de taal van de diensten die uw vergunningsaanvraag toetsen en zorgen voor een soepel verloop van dat traject.

Event Travel

De Safety Group vindt zijn oorsprong in het organiseren van hoogwaardig busvervoer naar evenementen. Met werkmaatschappijen als Event Travel, Vervoers Projecten Nederland (VPN) en School Travel is de Safety Group de juiste partner voor goed georganiseerd vervoer tegen een goede prijs. De organisator van complexe projecten als (internationale) congressen of grootschalige bedrijfsfeesten waar medewerkers uit het hele land moeten komen; maar ook de individuele concertganger of lerares op zoen naar een leuk schoolreisje is bij de Safety Group aan het juiste adres. De koppeling tussen een maatwerk (internet gebaseerd) reserveringssysteem, hoogwaardige maar voordelige bussen en intelligente planvorming maakt het tot een ongekende dienstverlening. Zonder dat u er naar om hoeft te kijken komen de bussen in de juiste volgorde, op de juiste tijd, met uw passagiers op de juiste plaats. Van A tot Z ontzorgt, zodat u zich tijdens de reis op uw gasten kunt concentreren.

Ticketing

De Safety Group is koploper in vernieuwing in de evenementendienstverlening. Online Ticket is daar een mooi voorbeeld van. Omdat evenementen zich vaak afspelen op plaatsen waar de normale infrastructuur te kort schiet, is voor specialistische dienstverlening als het verkopen en scannen van parkeer- en vervoertickets een robuuste oplossing geboud. Hierdoor kan onder de meest extreme omstandigheden toch een sluitende handhaving van de parkeerinkomsten worden gegarandeerd.

De informatie die die oplevert (met betrekking tot de herkomst van publiek, de keuze voor vervoersmodaliteiten en instroomtijden) kan door zowel de organisatie als de parkeerbegeleiding worden gebruikt voor het finetunen van de inzet. Dit voorkomt dat er te veel of te weinig personeel, pendelbussen of parkeerterrein wordt ingezet, en zo blijven evenementen betaalbaar en veilig.

Meer informatie

Voor meer informatie over vervoer kunt u terecht op de website van Event Travel, over ticketing op de website van Online Ticket. Voor meer informatie over hoe de Safety Group u nog meer kan ontzorgen kunt u terecht op de website van de Safety Group. Voor een vrijblijvende kennismaking kunt u contact opnemen via de contactbanner op deze pagina.