Evenementenbeveiliging

Trigion is het meest toonaangevende en meest complete beveiligingsbedrijf van Nederland. In achterliggende jaren hebben wij uitgebreide ervaring opgedaan met evenementenbeveiliging en crowd management, tijdens diverse groot- en kleinschalige evenementen. Om onze relaties daarin nog beter te faciliteren hebben we onze kennis en ervaring in 2013 gebundeld met de Safety Group, toen nog de Traffic & Travel Group. Onder de nieuwe handelsnaam Crowd Support wordt de positie binnen de markt voor evenementenbeveiliging verder uitgebouwd.

Bezoeker evenement wil zich veilig én welkom voelen

De Safety Group is een prominente speler in de beveiligingsbranche en specifieker in evenementenbeveiliging. Met een exclusieve focus op de beveiliging van sportevenementen, muziekfestivals, media en corporate events bedient Crowd Support de markt met een unieke dienstverlening. De beveiligers hebben helder voor ogen dat de bezoeker van het evenement zich niet alleen veilig, maar vooral ook welkom wil voelen. Ontdaan van overdreven stoerheid, voorzien van een dosis hostmanship, maar zonder daarbij op stevigheid in te boeten dragen de beveiligers van Crowd Support actief bij aan een geslaagd evenement.

De Safety Group is meer dan een evenementenbeveiliger. Onder de handelsnamen Traffic Support, Crowd Support, OnlineTicket en Event Travel is de Safety Group uitgegroeid tot toonaangevend marktleider in de verkeersregelaarsbranche, de sector toezicht en handhaving en binnen de vakgebieden evenementenlogistiek en – beveiliging. Als zelfstandige organisatie behoudt het bedrijf zijn unieke cultuur en dynamiek en draagt het direct bij aan oplossingen voor veiligheid bij gezamenlijke opdrachtgevers.

Meer informatie

Voor meer informatie over evenementenbeveiliging kunt u terecht op de website van Crowd Support. Voor meer informatie over hoe de Safety Group u nog meer kan ontzorgen kunt u terecht op de website van de Safety Group. Voor een vrijblijvende kennismaking kunt u hieronder uw gegevens invullen.

 
Ik kan mijzelf op elk moment afmelden via de link onderaan de mail.
 
Ik ga ermee akkoord dat Trigion mijn bovenstaande persoonsgegevens verwerkt om mij via verschillende marketingkanalen te informeren. Ik kan mijzelf op elk moment afmelden voor de communicatie via de link onderaan de mail. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy statement.