Duurzaam ondernemen

Het is onze overtuiging dat investeren in duurzaamheid loont. Duurzaam ondernemen krijgt daarom veel aandacht binnen Trigion. Het is in onze gehele organisatie verankerd. Van ons energie efficiënte hoofkantoor in Schiedam tot de materialen waarmee wij werken. Hiermee tonen wij aan dat wij ook onze verantwoordelijkheid voor milieu serieus nemen. Hieronder vindt u enkele voorbeelden.

Klimaatneutraal hoofdkantoor

Ons hoofdkantoor in Schiedam is klimaatneutraal en is het eerste duurzame kantoorgebouw van Nederland (met een EPA++ certificaat). Er wordt alleen groene stroom afgenomen.
Lees meer over ons duurzame hoofdkantoor.

Onze medewerkers wonen dicht bij de werkplek (maximaal 50 kilometer). Medewerkers met een auto van de zaak worden middels een mobiliteitstoeslag gestimuleerd een kleinere/zuinigere auto te kiezen en waar mogelijk maken we gebruik van elektrische auto's. Meer dan 90% van ons wagenpark heeft een energiezuinig label. We stimuleren onze medewerkers om gebruik te maken van de fiets of het openbaar vervoer.  

Een deel van het wagenpark van onze mobiele surveillance rijdt inmiddels op aardgas en de uitstoot van onze voertuigen wordt 100% gecompenseerd.    

Onze verantwoordelijkheid voor het milieu uit zich ook in de productie van onze uniformen; deze worden klimaatneutraal geproduceerd. Op de werkplek zelf besteden we veel aandacht aan recycling. Zo worden papierstromen tot een minimum beperkt. Dit doen wij door zoveel mogelijk te digitaliseren. Een concreet voorbeeld ervan vindt u hier.