Beveiligingstechniek

Beveiligen is een samenspel van mensen, techniek en bouwkundige maatregelen. Trigion heeft dit allemaal in huis en zorgt ervoor dat alle middelen en maatregelen perfect op elkaar worden afgestemd. Dit noemen wij intergrale veiligheidszorg. Geavanceerde (intelligente) camerasystemen en elektronische beveiligingsinstallaties krijgen daarin steeds meer een centrale rol.

Incidenten tegengaan met beveiligingssystemen

Ongewenst bezoek, vandalisme, inbraken en bedrijfsspionage: het zijn stuk voor stuk vervelende incidenten die uw bedrijfsvoering negatief beïnvloeden en altijd extra kosten met zich meebrengen. Trigion Beveiligingstechniek levert niet alleen alle beveiligingssystemen om dit soort incidenten tegen te gaan of toch in ieder geval tijdig te signaleren; we hebben ook de kennis in huis om deze systemen zo te projecteren en te programmeren dat ze uiterst effectief functioneren. Daarbij is het mogelijk om alle beveiligingssystemen en detectiepunten in uw organisatie samen te smeden tot één intelligent securitymanagementsysteem. Het beveiligingssysteem kan zelf de datastromen analyseren en combineert camera's, bewegingsmelders, warmtemeters en geluidssensoren zodat er pas een melding volgt als dat echt nodig is. 

Onderdelen Trigion Brand en Beveiligingstechniek

Trigion Brand en Beveiligingstechniek kan u onder andere adviseren en ontzorgen op de volgende onderdelen: 

Integrale oplossingen

Trigion biedt integrale oplossingen voor security management. Bovengenoemde oplossingen worden geïntegreerd in één integraal security management systeem. Zo werken wij bijvoorbeeld intensief samen met andere werkmaatschappijen van de bouw- en installatiedivisie van Facilicom Services Group: Breijer. Binnen dat samenwerkingsverband kunnen ook bouwkundige maatregelen - vaak een essentieel onderdeel van een goede beveiliging - worden uitgevoerd. Ook integratie van de AlarmServiceCentrale in het concept voor opvolging van meldingen is een vanzelfsprekendheid. 

Meer informatie?

Bekijk de brochure van Beveiligingstechniek of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Meer informatie over onze certificering vindt u hier.

Bekijk ook de volgende presentatie