Cybersecurity

Op zoek naar digitale veiligheid voor uw organisatie en uw medewerkers? Een online omgeving waarin mensen zich veilig voelen en veilig zijn? In Trigion, Hoffmann en QSight IT vindt u partners die zich realiseren dat de wereld verandert en dat ook risico’s veranderen. Uw organisatie kan niet meer zonder cyberveiligheid.

Sinds mei 2017 werken specialisten van Hoffmann Cybersecurity, samen met die van QSight IT, aan een integrale propositie op het gebied van cybersecurity. Daarmee vergroten we de organisatorische, menselijke en technische cyberweerbaarheid van organisaties. We ontzorgen opdrachtgevers op het gebied van informatiebeveiliging zodat zij blijvend kunnen vertrouwen op hun processen, mensen en informatiesystemen. De integrale aanpak is datagedreven, gericht op cyberweerbaarheid en fraudebestrijding op strategisch, tactisch én operationeel niveau. Gezamenlijk bieden we organisaties toegang tot de noodzakelijke specialistische kennis en volledige cyberdienstverlening op basis van hoog geavanceerde technologieën.

Naast een focus op riskmanagement biedt Hoffmann een uniek programma voor cyberveilig gedrag. We maken daarbij gebruik van interventies gericht op mens, techniek en organisatie om gewenst gedrag te ontwikkelen. En daar sluit QSight IT op aan door ondersteuning met technische oplossingen en diensten, zoals bijvoorbeeld IntelliGuard. Met deze dienst monitoren we voortdurend de effectiviteit van de genomen maatregelen vanuit ons eigen Security Operations Center (SOC). In combinatie met penetratietesten die we uitvoeren houden we zo een sterk en compleet portfolio.

Onze producten en diensten

Een inspirerende en veilige omgeving vraagt om integrale oplossingen waarbij een combinatie van menskracht, techniek en (data) intelligentie onontbeerlijk is. Het optimaliseren van cybersecurity vraagt afwegingen die steeds meer in samenhang worden gemaakt. Een greep uit ons portfolio:

  • Fysieke dienstverlening zoals consultancy en training rond cyberveilig gedrag, cybercrisistraining, social engeneering, inzet of ondersteuning van en Chief Information Security Officer (CISO), etc.
  •  Technische oplossingen en diensten, zoals InttelliGuard, penetratietesten, etc. 
  • Door technische maatregelen te ontsluiten via ons Security Operations Center (SOC) borgen we effectieve monitoring en voegen we (data) intelligentie toe binnen de veiligheidsketen.

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om uw organisatie op afstand te beveiligen? Kies dan voor een vrijblijvende kennismaking met Trigion.

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij hierover contact met u op.