Consultancy en opleidingen

Hoffmann Consultancy & Opleidingen, advisering en training door ervaren specialisten

Waar Trigion Recherche, Consultancy & Training al op beperkte schaal actief was op het gebied van Consultancy & Opleidingen, hebben we begin 2011 het grootste en oudste particuliere bedrijfsrecherche- en adviesbureau van Nederland, Hoffmann Bedrijfsrecherche, overgenomen en toegevoegd aan ons portfolio.
 
Door deze overname heeft Trigion de beschikking over bijna 100 specialisten op het gebied van bedrijfsrecherche, forensisch onderzoek, ICT-security en strategisch risicomanagement. Hoffmann blijft onder eigen naam actief en zelfstandig opereren vanuit het bestaande hoofdkantoor in Almere. Diverse activiteiten van het voormalige Trigion Recherche, Consultancy & Training zijn geïntegreerd binnen Hoffmann.

Ervaren specialisten helpen u graag uw risico's beheersbaar te maken en houden.

Hoffmann Consultancy & Opleidingen

Maak uw risico's beheersbaar, verbeter uw bedrijfscultuur met advies van de consultants van Hoffmann en vergroot het risicobewustzijn van uw medewerkers met een training. De ervaren rechercheurs en consultants van Hoffmann slaan regelmatig de handen ineen om leerzame workshops, trainingen en opleidingen te verzorgen. En ook bij de implementatie van nieuwe veiligheidsmaatregelen kunt u rekenen op het advies van een ervaren beveiligingsspecialist.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Hoffmann. Voor een vrijblijvende kennismaking kunt u contact opnemen met Maarten IJzermans via telefoonnummer 088 - 298 66 00.